Ранчото е основано през 2001г. Намира се в подножието на Национален Парк "Централен Балкан" по поречието на река Габровница. Климатът и условията в село Скобелево са подходящи за отглеждане на щрауси и екзотични растения.

Грижата за едрите птици е удоволствие, защото са непретенциозни и атрактивни. Ние отглеждаме расови животни селектирани за разплод. При нас може да научите много интересни и любопитни факти свързани с най-едрата птица на Земята.

   Ранчото е обезопасено за туристи от пряк контакт с животните, разполага с кафе-бар, където може да опитате деликатеса крем карамел от щраусови яйца, освежаващи лимонади с изненадващи вкусове и други топли и студени изкушения.
   При нас ще откриете уникални щраусови сувенири, с които да зарадвате любимите си хора, разсад от екзотични растения за вашата градинаа приятелите си може да впечатлете с атрактивни снимки.

   За да прекарате една незабравима почивка сред природата Ви предлагаме разнообразие от приключения и активности на открито. Насладете се на красотата на Балкана с опитен водач, който ще Ви въведе в тайните кътчета на Стара планина, опитайте гребане с каяк в спокойни води или покарайте велосипед из планинските пътеки. Не пропускайте да посетите тракийските гробници и да опознаете културно-историческото наследство на района.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС И ПРЕВЪРНЕТЕ ПОЧИВКАТА СИ В ИСТИНСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ С ВКУС НА КРЕМ КАРАМЕЛ! :)

© 2018 by Four Seasons Ranch.

Щраусови истории

Научете интересни факти за щраусите.